Europeiska tvärvände

På förmiddan ringde en handläggare från Europeiska och meddelade att dom tar den andra natten för pojkarna samt merkostnaderna som uppkommer med anledning av förseningen. I morrn fm är skall en SAS-kärra ta dom till New York och vidare till Boston. Vi får hoppas att den kan lyfta i morgon.

Denna nya handläggare hos Europeiska hade en helt annan framtoning än de två vi pratat med tidigare. Allt löstes på ett par minuter och så kunde det ha varit även igår. Så enkelt, smärtfritt och inget smuts på varumärket. Nu blev väl renommén något återställd under dagen men det är lätt smutsa ner ett varumärke och det lång tar tid att återskapa det. Europeiska bör nog se till att medarbetare som saknar kundfokus får andra arbetsuppgifter i företaget. En reseförsäkring skall vara en hjälp för kunden och inte en belastning. I detta fall har inte Europeiska gjort vad dom utlovar i sin försäkring. Ombokningen gjorde vi själva med hjälp av Delta Airlines och även stod för mat och logi första dygnet. Detta ansvar åligger enligt min mening Europeiska. Ett stort tack till Delta och deras medarbetare för deras insats.

Resan var bokad genom Ticket som även sålde även reseförsäkringen. Deras roll under dessa två dagar har varit en smula avvaktande. Tycker nog att dom kunde ha drivit på mot Europeiska mycket hårdare och på så sätt hjälp pojkarna. När allt var klart och ombokat så ville man vara med och liksom gratulera till att det gick vägen. Ticket har dock en beroendeställning till Europeiska eftersom försäkringarna är en födkrok för deras del. Jag ser dock här att kunden måste gå i första hand och då gäller det även våga ta strid mot sin samarbetspartner. Att sitta passiv och undra vad som händer, är nog det värsta jag vet.

Nog med det. Nu får vi hoppas att grabbarna kommer lycklig fram till Boston och utan förseningar så hinner dom nog se matchen mellan Boston Bruins och Atlanta Thrashers. Det blir direkt från flyget till Boston Bruins Arena.

Jag håller tummarna och önskar alla läsare en God Jul och Ett Gott Nytt År!

Vår fjällstuga i Örnvik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *