Kallt här och i Kuusamo

Det är en bister början på denna vinter. De som får glädjas är kraftbolagen som kommer att tjäna ännu fler miljarder på oss medborgare.

Detta är en dag i TV-soffan. Världscuptävlingen från Kuusamo rullar på för fullt just nu. Marit Björgen har inlett säsongen oerhört starkt och tag idag sin tredje raka seger. Det kalla vädret gör att åkarna har en massa egenkomponerade kreationer i sina ansikten för att skydda kinder och hals. Daniel Richardsson gör ett starkt lopp och slutar trea och Emil Jönsson gör ett jättelopp, kör in på en åttonde plats och tar ledningen i Kuusamos tredagarstävling. Han kommer alltså gå ut först i morgondagens jaktstart.

I morrn går även Gielas-Campen i Arvidsjaur och där finns sju åkare från Byske SK på startlinjen. Kolla Startlistan här. Vi får hoppas på något mildare väder inför den tävlingen.

Nu laddar vi om för hockeyn som börjar om två timmar. Det är bortamatch mot HV71 för vårt serieledare. Det blir nog en tuff match så jag vågar inte tro på någon seger. Tippar 3-1 till HV71 men hoppas jag har fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *