Sommar, sommar, sommar

Sitter med fötterna i en badbalja för att lösa upp hårt och tjockt skinn på hälarna. Tar sedan en pimpsten och gnuggar bort gammalt skinn. Egentligen så sköter jag inte mina fötter alls, inte förrän hudsprickorna kommer och varje steg blir en plåga. Efter fjolårets resa till Thailand hade jag lovat mig själv att sköta fötterna bättre men ack så blev det inte. Efter fått tre behandlingar av thailändskor kom jag hem med helt nya fötter.

Återlyssnar på söndagens Sommar i P1 med Mats Sundin. En riktig trevlig ”prick” som berättar om sitt liv från barnsben genom en lång hockeykarriär till dagens liv. Lyssna på programmet>>

Det är fortfarande 25 grader och solen skiner från en molnfri himmel. Så man har det ganska bra. Haft en servicetekniker på besök i em. Han var med sin flickvän på semester här i Byske och passade på att dryga ut semesterkassan hos gamla kunder. Nu är luftvärmepumpen som ny igen liksom strax mina fötter. Pitepalten kokar på spisen och den ska bli gott tillsammans med smör och lingonsylt.

För övrigt har jag två projekt på gång. Nybygge av ett förråd och vedhus. Det gamla rasade i vintras av den tunga snön. Väntar på en skopa grus sen skall grundstenarna vattras in så allt är klart för timring när förrådet kommer nästa torsdag. Det andra är renovering av en gammal sportbåt från 1960-talet. Den är min ögonsten som fått ett eget partytält och skall tillbaks till originalskick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *